Logo

Velkommen til Tandlægerne Nordestgaard & Schmidt BlochVi tilbyder tandbehandlinger af høj kvalitet, udført af erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.
Hos os kan du tage plads i tandlægestolen med visheden om, at vi er fagligt veluddannede og løbende opdaterede på den nyeste viden, at vi kun anvender de bedste materialer og udstyr på klinikken, samt ikke mindst at hygiejnen altid er i top.

Den gode behandlingIkke to tandsæt er ens, og vi ved, at en grundig diagnosticering er forudsætningen for et godt resultat.
Hos Tandlægerne Nordestgaard & Schmidt Bloch tilbyder vi alle former for tandbehandling. Men hvilken behandling, der er den rigtige i din situation, afgør vi individuelt, og vi vil rådgive dig undervejs.
Vores fornemste opgave er, at du føler dig tryg fra du kommer, til du gør. Og du vil opleve en tandbehandling, hvor du vil føle dig velinformeret gennem hele forløbet.

Sunde tænder - forbedret livskvalitet Vi vil bidrage til, at vore patienters livskvalitet forøges gennem sunde tænder, hele livet. Vores fokus i tandlægearbejdet er derfor at bevare den enkelte patients tænder vitale og funktionsdygtige gennem målrettet forebyggelse og behandling.
Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig.


Med venlig hilsen
Tanya Nordestgaard & Lone Schmidt Bloch

 
Vestergade 20
6800 Varde
Tlf. 75 22 02 60
info@vardetand.dk

Åbningstider: